Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

11 Φορές Πλατίνα για τον Γιώργο Μαζωνάκη ... Και η απουσία...

Ο Γιώργος Μαζωνάκης και η δισκογραφική του εταιρεία Heaven Music, με ένα ατμοσφαιρικό summer party, γιόρτασαν πριν από λίγες ημέρες την πολυπλατινένια επιτυχία (έντεκα φορές πλατινένιο) του album «Τα ίσια ανάποδα» σε γνωστό μπαρ-ρέστοραν στη Βάρκιζα.

Το άλμπουμ ξεπέρασε τις 130.000 πωλήσεις, ενώ το «Ισια ανάποδα show» που παρουσίασε ο Γιώργος Μαζωνάκης αποτέλεσε αναμφίβολα το πιο εμπνευσμένο, ανατρεπτικό και δημοφιλές πρόγραμμα της σεζόν!

Λίγο μετά τη δύση του ήλιου φίλοι και συνεργάτες του Γιώργου Μαζωνάκη προσήλθαν στην εκδήλωση για να συγχαρούν τον δημοφιλή καλλιτέχνη για τη μεγάλη του επιτυχία.

O πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Heaven Music Μάκης Πουνέντης πήρε το μικρόφωνο και προσκάλεσε τον Γιώργο Μαζωνάκη και τους συντελεστές του album για να απονείμει τους πολυπλατινένιους δίσκους: τον Γιώργο Γκικοδήμα των OPA, τη Νίκη Παπαθεοχάρη, τον Γιώργο Παπαδόπουλο, τον Νίκο Γρίτση, τον Γιάννη Δόξα, το Fettah Kan, τον Στέλιο Μαρή, τον Νικόλα Νικολάου, τον Κωνσταντίνο Ρήγο και τον παραγωγό Κώστα Καλημέρη.
 Να σημειώσουμε πως από την βραδιά έλειπε ο Γιώργος Σαμπάνης που έχει γράψει τα τραγούδια: Οι άντρες δεν κλαίνε, Δύσκολα Φεγγάρια, Εγώ τη ζωή μου και Δες ποιαν αγάπησα. Ο νεαρός Τραγουδιστής και μουσικοσυνθέτης έλειπε για εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη 

Το ταξίδι του «Ισια ανάποδα» όμως συνεχίζεται, καθώς ο Γιώργος Μαζωνάκης έχει ήδη ξεκινήσει την καλοκαιρινή του περιοδεία σε επιλεγμένους σταθμούς σε όλη την Ελλάδα και τερματικό σταθμό το «Thalassa People’s Stage» στην Αθήνα, από τις 26 Αυγούστου, για δέκα εμφανίσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου