Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2011

Ελένη Μενεγάκη: «Ερεθίστηκα μέσα σε εστιατόριο»

Στην εκπομπή της, η Ελένη Μενεγάκη ασχολήθηκε με τον επικείμενο γάμο του Σαρμπέλ με τη σύντροφό του Ελπίδα που είναι μαζί εδώ και τρία χρόνια και ετοιμάζονται να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου που θα έχει άρωμα ανατολής. Οι δυο τους, που έχουν καταγωγή από τον Λίβανο, γνωρίστηκαν σε λιβανέζικο εστιατόριο στο Λονδίνο όπου ζούνε και θεώρησαν ότι όλο αυτό ήταν καρμικό.
Αποκαλυπτικές δηλώσεις για τις περιπέτειές της στο Λονδίνο έκανε η Ελένη Μενεγάκη. Τί είπε στην εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη και πώς ερεθίστηκε μέσα σε εστιατόριο;
Η Ελένη Μενεγάκη σχολιάζοντας το θέμα, θυμήθηκε μια δική της εμπειρία σε λιβανέζικο εστιατόριο στo Λονδίνο. Πήγε όπως είπε με την παρέα της, κάθισαν και πήραν τους καταλόγους να διαλέξουν τι θα φάνε.
Ενθουσιαστένη ήταν η Ελένη Μενεγάκη και ένιωθε πως ερεθίστηκε, γιατί της αρέσουν πολύ τα καυτερά, αλλά έμαθε ότι μπορούσαν να πιουν μόνο νερό ή cola και απαγορευόταν το αλκοόλ. Μόλις το άκουσαν αυτό η Ελένη Μενεγάκη και η παρέα της, έκλεισαν τους καταλόγους και έφυγαν από το εστιατόριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου