Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Κατερίνα Στικούδη Ο διάλογος με την Ελένη Μενεγάκη


Στην Νάξο βρέθηκε η Κατερίνα Στικούδη το πρωί της Πέμπτης, καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη, που βρίσκεται από το Σάββατο στο νησί. Η 26χρονη τραγουδίστρια-μοντέλο-παρουσιάστρια μίλησε για ακόμα μια φορά για την εμφάνισή της στα μουσικά βραβεία του MAD την προηγούμενη εβδομάδα και το «φλερτ» της με τον τραγουδιστή Mohombi που εμφανίστηκαν μαζί στη σκηνή των βραβείων, αλλά και για τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια.

Η βραδιά των MAD VMA 2011 προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 22 Ιουνίου από τη συχνότητα του Alpha και η Κατερίνα Στικούδη τραγούδησε μαζί με τον Αμερικανό τραγουδιστή Mohombi. Η Ελένη μάλιστα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για εκείνη λέγοντας πως «Εμείς,Κατερίνα μου, εσένα μόνο προσέχαμε εκεί πάνω, όχι τον Mohombi»: «Χαίρομαι πολύ συμμετείχα στα βραβεία του MAD, γιατί είναι πολύ είναι από τα μεγαλύτερα μουσικά γεγονότα της χρονιάς. Είναι ζηλευτή αυτή η σκηνή και θέλεις να βρεθείς εκεί πάνω, με τόσο κόσμο από κάτω», είπε η Κατερίνα. Αμέσως μετά οι συνεργάτες της Ελένης άρχισαν να την «πειράζουν» λέγοντάς της πως έχουν πληροφορίες ότι ο Mohombi την ερωτεύτηκε πολύ και θέλησαν να μάθουν λεπτομέρειες για το θέμα αυτό: «Ισχύει αυτό; Θα σε πάρει μαζί του στην Αμερική;» ρώτησε συγκεκριμένα ο Γρηγόρης Γκουντάρας. «Να με πάρει να φύγουμε σε άλλη γη, σε άλλα μέρη; Όχι» απάντησε γελώντας η Κατερίνα και συμπλήρωσε πως «Με τον Mohombi είχαμε πολύ καλή χημεία πάνω στη σκηνή», ενώ λίγα λεπτά αργότερα και μετά από επιμονή των συνεργατών να μάθουν αν υπήρχε φλερτ μεταξύ τους δήλωσε: «Μια καλή κουβέντα την είπε ο άνθρωπος. Να μην την πει;»

Τέλος, η 41χρονη οικοδέσποινα του«Καφέ με την Ελένη» ενδιαφέρθηκε να μάθει ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά σχέδια της γνωστής παρουσιάστριας-τραγουδίστριας. «Τώρα που τελείωσε το Mega Star, θα συνεχίσεις να είσαι στο Mega; Και το καλοκαίρι θα κάνεις συναυλίες;» ρώτησε συγκεκριμένα η Ελένη. «Δεν έχω συμβόλαιο με το Mega, δεν είμαι δεσμευμένη. Αυτή την περίοδο ετοιμάζω το πρώτο μου cd με τη Universal. Είναι σημαντικό θεωρώ να υπάρχουν άνθρωποι που να με πιστεύουν. Γιατί μπορεί να θες να κάνεις πράγματα, αλλά αν δεν έχεις ανθρώπους να σε στηρίζουν υπάρχει πρόβλημα» είπε η Κατερίνα Στικούδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου