Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Κ. Καινούργιου: Πάει για... καινούργια αγάπη!


Η Κατερίνα Καινούργιου δεν είναι στα καλύτερά της αυτήν την περίοδο, αφού χώρισε από τον αγαπημένο της! Η παρουσιάστρια του "Δέστε τους" έπειτα από τριών χρόνων σχέση με τον executive producer Ευγένιο Κατραβά είναι μόνη αλλά όχι και απελπισμένη.
Το ειδύλλιο της εντυπωσιακής ξανθιάς τηλεπερσόνας με τον Ευγένιο, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, είχε κρατηθεί για πολύ καιρό μυστικό. Προφανώς, το ζευγάρι δεν επιθυμούσε την δημοσιοποίηση του, αλλά ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται, που λέει και ο σοφός λαός. Η πρώτη δημόσια εμφάνισή τους έγινε στις αρχές του χρόνου σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, όπου  παρουσιάστρια τον κρατούσε διαρκώς αγκαλιά και εκείνος την κοίταζε στα μάτια...
Πριν από λίγες ημέρες ωστόσο, η Κατερίνα αποκάλυψε ότι βγήκε από μία μεγάλη σχέση και ότι δεν είναι ερωτευμένη αυτήν την περίοδο. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι ο έρωτας δε θα της χτυπήσει την πόρτα ανά πάσα στιγμή. Άλλωστε, και εκείνη, όταν νιώσει την καρδιά της να χτυπάει για έναν άνδρα δεν θα κάτσει με σταυρωμένα χέρια. Όπως έχει δηλώσει, έχει φλερτάρει άντρα, και έχει κάνει την πρώτη κίνηση και, ακόμα, έχει... κυνηγήσει άνδρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου