Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Έλλη Κοκκίνου «Υπάρχει διαφωνία ανάμεσα στην επιτροπή του Ιdol»


Καλεσμένη, στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη που βγήκε ζωντανά από το λιμάνι της Νάξου, το πρωί της Τετάρτης, ήταν η Έλλη Κοκκίνου.

Η 40χρονη τραγουδίστρια με αφορμή το καινούριο της τραγούδι «Τα γενέθλιά μου», που αναφέρεται σε κάθε καινούριο ξεκίνημα που πρέπει να κάνει ο κάθε άνθρωπος στη ζωή του, μετά από δυσκολίες που περνάει, ρωτήθηκε από την οικοδέσποινα της εκπομπής κάθε πότε νιώθει την ανάγκη να ανανεώνεται και η ίδια: «Δεν υπάρχει συγκεκριμένη περίοδος να σου πω την αλήθεια. Ανάλογα πώς θα τα φέρει η ίδια η ζωή», δήλωσε η Έλλη.

Το ερχόμενο Σάββατο, 25 Ιουνίου, το Greek Idol φτάνει στο τέλος του και η Έλλη Κοκκίνου εξέφρασε την άποψή της για την αποχώρηση της Μαρίας Θεοδότου το βράδυ του Σαββάτου: «Η Μαρία έφτασε στην πηγή και δεν ήπιε νερό. Αλλά αυτό κανονικά δεν θα έπρεπε να το πω, γιατί όταν φτάνεις στην τρίτη θέση είσαι νικητής. Λογικά πρέπει  να είναι ικανοποιημένη», είπε.

Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε και πάλι από την Ελένη Μενεγάκη για το ποιος πιστεύει ότι θα κερδίσει την πρωτιά φέτος, ανάμεσα στα δυο φαβορί του σόου, η γνωστή τραγουδίστρια παραδέχτηκε: «Η Μαλού από τη μια έχει το νόημα του Greek Idol. Είχε έρθει στις οντισιόν με μια κιθάρα και τώρα έχει πολύ μεγάλη εξέλιξη. Από την άλλη ο Τσακαλάκος είναι ένας ολοκληρωμένος καλλιτέχνης». Αμέσως μετά εξήγησε πως η κριτική επιτροπή δεν ψηφίζει ποτέ ποιος θα αποχωρήσει κάθε φορά και το λόγο τον έχει μόνο το κοινό, ενώ αποκάλυψε πως ανάμεσα και τους τρεις κριτές υπάρχει μια μικρή διαφωνία για το ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου